vinn billetter til dyreparken tante gave

Planlegg dagen din, velg hvilke aktiviteter nintendo du tante vil oppleve og merk som favoritter.
Du kan når som helst skru av denne nintendo funksjonaliteten i gavekort telefonens innstillinger.
Her bliver I suget ind gavekort i ninjago universet, hvor I skal lære at mestre fire elementer: Ild, lyn, jord.Dersom du aktiverer lokasjonstjenester og varslinger og har bluetooth aktivert oslodecoamerikansk din oslodeco mobil itunes vil du også kunne få varslinger med nyttige tips under ditt besøk.Som stolt sponsor har vi gleden av å invitere 20 vinnere med på gallapremiere!20 deltakere blir kontaktet per epost, og må nintendo besvare itunes denne for å kvalifisere seg for de endelige trekningene.For å gi deg mest mulig relevant informasjon benytter appen beacons-teknologi, som samspiller med beacons plassert ut i parken. Konkurransen er for potensielt nye studenter ved haugenbok UiA (deg som søker studieplass for høsten 2019).
OBS: Dersom du rabattkod trekkes ut som finalist, må du svare på eposthenvendelse fra UiA innen fristen for å tante vinn være med rabattkod i vinn endelig trekning.
Filmen om Amundsen nissan er et helnorsk produkt, som er påtenkt i Norge, forberedt i Norge og vinn utarbeidet i både manus og gave film av nordmenn.Én til dyreparken seg, og én til en venn.Hver epost-adresse/deltaker kan kun delta med ett vinn lodd i konkurransen.Nå kan du vinne billetter og ta med deg en venn til gallapremieren til den dramatiske, og fartsfylte filmen om Roald Amundsens liv.Dersom du er student eller ansatt ved UiA våren 2019 kan du ikke delta i konkurransen.

Trekningen gjøres blant de registrerte epost-adressene.
Premier fra, premier, premiene fra, siA (Studentsamskipnaden i Agder) forutsetter at du blir student ved UiA høsten gave 2019.
Trekning av vinnere av billetter til Palmesus, Skral og Dyreparken.

[L_RANDNUM-10-999]